Vill du bli medlem?

Vad kul! Många av våra medlemmar har börjat som publikvärdar eller genom att gå på ett av våra teaterläger.

Vilka är vi?

Ensemblem är vår styrka och alltid en härlig mix av gamla, unga, proffs, amatörer och teaterstudenter. Vi förenas i viljan att skapa något tillsammans för en publik och vår stadiga värdegrund är att alla är lika viktiga.

Hur vi jobbar

Traditionellt har vi haft en stor föreställning varannan sommar och ett teaterläger sommaren mellan uppsättningarna. Vi är inte en amatörteaterförening som har träffar varje månad med kontinuerlig skådespelarträning utan producerar numer ungefär en stor uppsättning varje år.

Att vara med i våra uppsättningar innebär inte bara att spela teater utan alla hjälper till med det en vill och kan bidra med, vare sig det är att bära gradänger, sy kostym eller baka fika till pausförsäljningen.

Hur vi är organiserade

Vi har en styrelse som har möten ungefär varannan månad, ett konstnärligt råd med medlemmar både från föreningen och externt vars uppgift är att staka ut den konstnärliga riktningen framåt och en jämlikhetsgrupp som jobbar för just vad det låter som.

Inför varje planerad produktion bildas en liten produktionsgrupp som driver projektet fram till att det kan förverkligas. Då blir många fler involverade, bl a de som ska medverka som skådespelare.

Bli medlem/stödmedlem

Du som inte själv kan/vill spela teater eller göra praktiska insatser men ändå vill stödja vår verksamhet och få löpande information, du kan bli  stödmedlem.

Anmäl ditt intresse genom att skicka ett mail till lotta.thosteman@sommarteaterpakrapperup.se där du beskriver vad du vill och kan göra (utöver att spela teater).

Medlemskapet kostar minst 100 kr och kan swishas till 123-527 84 11 eller sättas in på bankgiro 5269-3645. Ange fullständigt namn.

Välkommen till sommarteatern!

Kommentarer inaktiverade.